Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια πτήσης της Hawaiian Airlines προς το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, καθώς το αεροπλάνο είχε έντονες αναταράξεις.

Οι αναταράξεις σημειώθηκαν περίπου πέντε ώρες μετά την αναχώρηση του αεροπλάνου από τη Χονολουλού το απόγευμα της Παρασκευής, δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος της Hawaiian Airlines.

Όταν η πτήση διάρκειας σχεδόν 11 ωρών προσγειώθηκε στο Σίδνεϊ, το ιατρικό προσωπικό του αεροδρομίου φρόντισε τους τραυματίες, μεταξύ των οποίων επιβάτες και μέλη του πληρώματος, είπε ο εκπρόσωπος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:


«Η άμεση προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τους επιβάτες και το πλήρωμά μας που επηρεάστηκαν από αυτό το συμβάν αναταράξεων και ευχαριστούμε τους πρώτους ανταποκριτές του αεροδρομίου του Σίδνεϊ για την ταχεία βοήθειά τους», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διερευνά το περιστατικό.

«Το αεροπλάνο απλά έπεφτε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι», δήλωσε ο επιβάτης Σουλτάν Μπασκονιάλι στο ABC News. Περιέγραψε ότι ένας άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στο ταβάνι και έπεσε ξανά κάτω.