Για άγνωστο λόγο σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού ενός ferry boat από την Ιρλανδία στην Ουαλία. Οι επιβάτες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα, με τους γύρω τους να ουρλιάζουν. Το περιστατικό έγινε στις 8 Ιουλίου σε δρομολόγιο της Irish Ferries. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε βλέπουμε έναν άνδρα να αμύνεται με μια μεταλλική τσιμπίδα ενώ στο πάτωμα υπάρχουν κηλίδες αίματος.

Μέλη οικογενειών και φίλοι ακούγονται να ουρλιάζουν, ενώ άλλοι επιβάτες κάθονται ήρεμα και παρακολουθούν το χάος να εκτυλίσσεται.Δεν είναι γνωστή η αιτία του καβγά, ωστόσο τα επεισόδια πήραν τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο καπετάνιος αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω το πλοίο, 20 λεπτά μετά την αναχώρησή του.

Εκπρόσωπος της Irish Ferries δήλωσε: «Η Irish Ferries μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πρόβλημα δημόσιας τάξης στο χθεσινό DUBLIN SWIFT στις 13:50 που έπλεε από το Δουβλίνο στο Χόλιχεντ λίγο μετά την αναχώρηση», ανέφερε.

«Η Irish Ferries δίνει μεγάλο βάρος στην ασφάλεια και ως εκ τούτου αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στο λιμάνι του Δουβλίνου, όπου οι ιρλανδικές Αρχές ασχολήθηκαν με το περιστατικό. Το πλοίο αναχώρησε και πάλι στις 15:52.

Η Irish Ferries ζητεί συγγνώμη από τους επιβάτες των οποίων το ταξίδι διακόπηκε από αυτό το ζήτημα και συνεχίζει να βοηθά τις Αρχές που διερευνούν το περιστατικό», συμπλήρωσε.