Ενώ εκπίπτει η... σφραγίδα της αναμέτρησής του με τον Έλον Μασκ, ο οποίος, στην πρόταση που του έκανε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ πριν από περίπου ένα μήνα για αγώνα σε κλουβί τού ζήτησε την ημερομηνία και την τοποθεσία, ο ιδρυτής της Meta μπαίνει βαθύτερα στον κόσμο των πολεμικών τεχνών -και ειδικά του ζίου ζίτσου, που φαίνεται ότι είναι η αδυναμία του
 
Συγκεκριμένα, ο δύο φορές πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC Ίσραελ Αντεσάνια ανήρτησε φωτογραφίες στο instagram την Τρίτη, στις οποίες ο ίδιος, ο Ζάκερμπεργκ και ο επίσης πρωταθλητής του UFC, Άλεξ Βολκανόφσκι, προπονούνται σ’ ένα γυμναστήριο στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)



«Δεν υπάρχει κάτι ψεύτικο με τον Μαρκ», σχολίασε ο Ίσραελ Αντεσάνια στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αυτό είναι σοβαρή δουλειά!!!»

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta σχολίασε τη φωτογραφία: «Είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας παιδιά!»



Ο Ζάκερμπεργκ είναι φανατικός οπαδός του MMA και του ζίου ζίτσου εδώ και πολύ καιρό και τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει συχνά βίντεο με την προπόνησή του. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος σε τουρνουά και έχει κερδίσει μετάλλια.