Την απόλυτη πίστη και αφοσίωση του του προς τον Πούτιν εκφράζει ο Καντίροφ σε νέα του ανάρτηση. Ειδικότερα, ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ αποθεώνει… τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, στη σκιά του θανάτου του Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Είμαι πεζικάριος, θα πεθάνω για χάρη του, του χρωστώ τη ζωή μου δυο φορές, ο θάνατος δεν είναι κάτι το τρομερό, είναι το κεντρικό νόημα της ανάρτησης του Τσετσένου ηγέτη στο Telegram, με αφορμή «δημοσιεύσεις» Δυτικών που εκτιμούν ότι επίσης θα χάσει τη ζωή του, όπως ο Πριγκόζιν.

 «Και είμαι έτοιμος να εκπληρώσω κάθε εντολή του Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι θάνατος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Τσετσένου ηγέτη

 «Σήμερα με διασκέδασαν οι προβληματισμοί ημιμαθών πολιτικών επιστημόνων που προσβλήθηκαν από τη Ρωσία σε ξένες δημοσιεύσεις, οι οποίοι προφητεύουν έναν γρήγορο θάνατο για μένα.

»Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά και θα το ξαναπώ με περηφάνια: Είμαι πεζικάριος του Υπέρτατου Ανώτατου Διοικητή της Ρωσίας και δεν ανήκω στον εαυτό μου. Ανήκω στη θρησκεία, την Πατρίδα και τα συμφέροντά της. Και είμαι έτοιμος να εκπληρώσω κάθε εντολή του Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι θάνατος.

»Ναι, μπορεί να πεθάνω ξαφνικά όταν μάθω ότι υπάρχει κάποιος πιο αφοσιωμένος από εμένα στο θέμα του σεβασμού προς τον πρόεδρό μας, στον οποίο, παρεμπιπτόντως, οφείλω τη ζωή μου. Και όχι μία, αλλά δύο φορές.

»Ως εκ τούτου, θωρώ πάντα με περιφρονητική επιείκεια τέτοιου είδους ενημερωτικά χτυπήματα, που τόσο φτηνά χρησιμοποιούνται για να σπείρουν διχόνοια μέσα στη χώρα μας.

»Θα πρέπει να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι η ομάδα του Πρώτου Προέδρου της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, του Ήρωα της Ρωσίας Αχμάτ Χατζή Καντίροφ , είναι μια ομάδα πιστών πεζικάριων για τους οποίους ο θάνατος δεν είναι κάτι τρομερό».