O Ντόναλντ Τραμπ μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου, δημοσίευσε στο Truth Social σκίτσο, το οποίο δείχνει τον ίδιο στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Μανχάταν, και δίπλα του μια φιγούρα, που μοιάζει πολύ με τον Ιησού Χριστό.

Το σκίτσο 



Οι δικηγόροι του Τραμπ ισχυρίστηκαν την πρώτη μέρα της δίκης ότι η περιουσία του 77χρονου πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα αξίζει στην πραγματικότητα τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια, αντί για 18 εκατ. δολάρια που ισχυρίζονται οι εισαγγελείς.

Ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία στις εκλογές του 2024, κούνησε απλά το κεφάλι του καθώς οι εισαγγελείς τον κατηγόρησαν ότι «έλεγε ψέματα χρόνο με το χρόνο» παραποιώντας τις αξίες των ακινήτων για να πετύχει ευνοϊκά τραπεζικά δάνεια και φορολογικά οφέλη.

Ο πολιτικός σχολιαστής Ντομ Λούκρε, που έχει ταχθεί υπέρ του Τραμπ με περισσότερους από 700.000 ακόλουθους στο Twitter, αναδημοσίευσε την δημοσίευση με το σκίτσο με τον Ιησού και έγραψε στη λεζάντα της εικόνας: «Αυτό είναι το πιο ακριβές σκίτσο του δικαστηρίου όλων των εποχών. Γιατί κανείς δεν θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά μόνος του».