Τρομερή ιστορία συνέβη στη Ρωσία, με τους γιατρούς να ανακαλύπτουν στο κεφάλι 80χρονης βελόνα την οποία είχε από βρέφος. 

Οι γιατροί στο απομακρυσμένο νησί Σαχαλίνη της Ρωσίας στον Ειρηνικό Ωκεανό υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία τη γυναίκα και έκπληκτοι ανακάλυψαν τη βελόνα. Κατέληξαν, μάλιστα, στο συμπέρασμα πως πιθανότατα η βελόνα αυτή είναι απόδειξη ότι οι γονείς της προσπάθησαν να τη σκοτώσουν, όταν ήταν ακόμα βρέφος, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Τέτοια περιστατικά ήταν συνηθισμένα κατά τη διάρκεια περιόδων λιμού. Μια λεπτή βελόνα θα έμπαινε στο κρανίο ενός νεογέννητου για να βλάψει τον εγκέφαλό του», έγραψε το υπουργείο Υγείας της Σαχαλίνης, που ανέφερε την περίεργη υπόθεση, στο κανάλι του Telegram.



«Το κρανίο έκλεινε γρήγορα, καλύπτοντας τα στοιχεία του εγκλήματος και το μωρό πέθαινε», εξήγησαν.

Βελόνα στο κεφάλι 80χρονης στη Ρωσία: Δεν είχε καν πονοκέφαλο

Στην περίπτωση της 80χρονης στη Ρωσία, η βελόνα, μήκους 1,2 ιντσών, τρύπησε τον αριστερό βρεγματικό λοβό, αλλά δεν προκάλεσε τον θάνατό της.


Το κοριτσάκι επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας και τα επόμενα χρόνια της ζωής της δεν παραπονέθηκε ούτε για έναν πονοκέφαλο.

Οι γιατροί αποφάσισαν να μην αφαιρέσουν τη βελόνα, καθώς υπάρχει κίνδυνος μια τέτοια επέμβαση να βλάψει τον εγκέφαλό της. Η υγεία της 80χρονης δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και παρακολουθείται στενά από τοπικό γιατρό.