Απομονωμένος όχι μόνο πολιτικά, αλλά και σε ‘’κοινωνικό’’ επίπεδο, βρέθηκε στη σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο ‘’Χ’’ (πρώην Twitter).

Το βίντεο μάλιστα που ανέβασε Ουγγαρέζα ανταποκρίτρια, συνοδεύεται από το σχόλιο: ‘’ο μοναχικός πολεμιστής’’, φράση ενδεικτική της απομόνωσης του Ούγγρου πρωθυπουργού…

Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ ολοκληρώθηκε σήμερα και όπως συνηθίζεται οι ηγέτες των μελών αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, φτιάχτηκαν τα πηγαδάκια για τις ανεπίσημες συζητήσεις ενώ δεν έλειψαν και από κοινού φωτογραφίες.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο έμοιαζε να βρίσκεται εκτός κλίματος. Ο Βίκτορ Όρμπαν βρέθηκε σε πλάνα να κάθεται μόνος του σε μια γωνιά ενώ οι υπόλοιποι ηγέτες συζητούσαν σε χαλαρό κλίμα.

Ούτε στα πηγαδάκια, ούτε στις φωτογραφίες, ο Ούγγρος πρωθυπουργός όχι μόνο δεν συμμετείχε στα ‘’πηγαδάκια’’ ή στις φωτογραφίες, αλλά βρέθηκε σε μια άβολη θέση πλήρους απομόνωσης από τους υπόλοιπους ηγέτες της ΕΕ, οι οποίοι συζητούσαν μεταηύ τους, ενώ ο ίδιος στεκόταν ανέκφραστος και μάλλον… απογοητευμένος.

Δείτε το βίντεο: