Eπίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα στην Ιρλανδία, στο κέντρο του Δουβλίνου, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να τραυματιστούν, μεταξύ των οποίων τρία μικρά παιδιά, όπως ανακοίνωσε η ιρλανδική αστυνομία.

Σύμφωνα με Ιρλανδικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία Πάρνελ της πρωτεύουσας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Ιρλανδία: Ένα κορίτσι σοβαρά τραυματίσμενο μετά την επίθεση


Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα κορίτσι έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση και τα άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται με λιγότερο σοβαρά τραύματα. Επιπλέον, μια ενήλικη γυναίκα νοσηλεύεται επίσης με σοβαρούς τραυματισμούς και ένας ενήλικος άνδρας έχει υποστεί λιγότερο σοβαρά τραύματα, προσθέτουν οι Αρχές.

Η εφημερίδα Irish Times ανέφερε ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης συνελήφθη και φέρει τραύματα που πιστεύεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί σε νεαρά άτομα και ότι περαστικοί επενέβησαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες αναφέροντας ότι δεν αναζητά κάποιο άλλο άτομο αυτή τη στιγμή.

Το κίνητρο της επίθεσης, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο, δεν έχει αποσαφηνιστεί, πρόσθεσε η Irish Times, ενώ σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE, η αστυνομία δεν θεωρεί το συμβάν τρομοκρατικού χαρακτήρα.