Ένας θαυμαστής του Νάρντο Γουίκ χτυπήθηκε άγρια από τους σωματοφύλακες του ράπερ, αφού ζήτησε να βγάλει μια φωτογραφία.

 

Πηγές κοντά στο συμβάν δήλωσαν στο TMZ ότι ο θαυμαστής ήταν ένας 20χρονος άντρας ονόματι Τζορτζ Όμπρεγκον που παρακολούθησε το σόου του Wick στο Club Skye στην Τάμπα της Φλόριντα. Ο άνδρας είδε τον Wick να φεύγει από το χώρο και τον πλησίασε για να του ζητήσει μια φωτογραφία.

 
Σε βίντεο που μοιράστηκε το TMZ, ο θαυμαστής φαίνεται να περπατάει προς το μέρος του Wick με το τηλέφωνό του, πριν κάποιος από τους σωματοφύλακες του ράπερ τον χτυπήσει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο. Παράλληλα, ένας άλλος από τους bodyguards τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αρκετά δυνατά στο έδαφος.

Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του σκηνικού, ο Wick ακούγεται να λέει στους ανθρώπους του να χαλαρώσουν, ενώ παράλληλα κρατάει το δεύτερο άτομο που γρονθοκόπησε τον νεαρό φαν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φέρεται να νοσηλεύεται με σοβαρή διάσειση και αιμορραγία. Οι πηγές του TMZ δήλωσαν ότι δεν είναι σαφές αν ο άνδρας υπέστη μακροχρόνιες βλάβες.

Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται ο φαν του ράπερ Wick


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία και διάσειση και βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Μιλώντας στο δίκτυο ΤΜΖ η μητέρα του Όμπρεγκον τόνισε πως ο γιος βρίσκεται υπό την παρακολούθηση γιατρών που εξετάζουν αν θα του αφήσει μόνιμη ζημιά.

Ο ράπερ τοποθετήθηκε για το θέμα με ανάρτηση στα social media, λέγοντας ότι προσπάθησε να το σταματήσει, αλλά πως δεν μπορεί να ελέγξει τις πράξεις ενός άλλου ενήλικα, καταλήγοντας πως αυτό "δεν είναι ωραίο, ούτε γκανκστερικό με κανένα τρόπο". Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Δεν συγχωρώ με κανέναν τρόπο αυτό που συνέβη στον θαυμαστή μου George μετά το σόου μου, εξέφρασα σε αυτόν και τη μαμά του πόσο λυπάμαι και ανησυχώ που του συνέβη, πολλές φορές πριν καν αναρτηθεί κάτι στο διαδίκτυο.

'Έστειλα στη μαμά του το τηλέφωνό μου αμέσως τη νύχτα που συνέβη. Είχα πάει μάλιστα να κάνω μια ανάρτηση για να προσπαθήσω να μάθω ποιος ήταν πριν μου στείλει μήνυμα η μαμά του.

"Δεν μπορώ να ελέγξω τις πράξεις ενός άλλου ενήλικου ανθρώπου, δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό και ήμουν θυμωμένος όταν συνέβη.

"Προσπάθησα να το σταματήσω, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, και αν κάποιος έχει το μεγαλύτερο βίντεο μπορεί να δει πόσο θυμωμένος ήμουν, αγαπώ και εκτιμώ όλους τους οπαδούς μου και δεν συγχωρώ καθόλου αυτό που συνέβη. Όλο αυτό δεν είναι ωραίο, ούτε γκανγκστερικό με κανένα τρόπο».