Μια αξέχαστη έκπληξη στους μαθητές ενός σχολείου στο Σικάγο έκανε ο Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος ντύθηκε Άγιος Βασίλης και τους επισκέφθηκε.

Ειδικότερα, ο  πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα έβαλε τον σκούφο του Άγιου Βασίλη και μοίρασε δώρα σε μαθητές του Parkside στο South Shore του Σικάγο. Οι μαθητές εξεπλάγησαν ευχάριστα καθώς την ώρα που άκουγαν από την δασκάλα τους για τον Μπάρακ Ομπάμα τον είδαν μπροστά τους.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αφότου μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά στη συνέχεια τους διάβασε το βιβλίο «Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να φύγει», ενώ προτού αποχωρήσει φωτογραφήθηκε με τους μαθητές και τη δασκάλα τους. 

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαράκ Ομπάμα προειδοποιεί το Ισραήλ: Κάποιες ενέργειες στη Γάζα ενδέχεται να έχουν αντίθετα αποτελέσματα

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάρακ Ομπάμα και κατά το παρελθόν έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης προσφέροντας χαρά στα μικρά παιδιά. Μάλιστα το 2018 φορώντας τον σκούφο του Άγιου Βασίλη και έχοντας στην πλάτη του έναν σάκο με δώρο επισκέφθηκε νοσοκομείο στην Ουάσινγκτον και μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονταν.