Η εγκυμοσύνη συνήθως είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός για ένα ζευγάρι. Αυτό όμως φαίνεται δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αφού ο σύζυγος μιας 27χρονης μόλις γεννήθηκε το μωράκι τους απαίτησε τεστ πατρότητας και την απείλησε με διαζύγιο, ενώ έφυγε και από το σπίτι.

Η 27χρονη γυναίκα έγραψε ανώνυμα στο Reddit και σύμφωνα με την Mirror, ανέφερε ότι είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος της ήταν ευτυχισμένος μέχρι και πριν πέντε εβδομάδες, όταν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Όλα άλλαξαν όταν ο σύζυγός μου είδε το παιδί. Τρόμαξε και αρνήθηκε πως ήταν δικό του. Έχουμε καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, αλλά το παιδί μας έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Τού εξήγησα ότι μερικές φορές, τα μωρά γεννιούνται με πιο ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά που γίνονται πιο σκούρα με τον καιρό και δεν με πίστεψε», έγραψε στην ανάρτηση.

Ζήτησε τεστ πατρότητας και την απείλησε με διαζύγιο

Έτσι, ο άνδρας απείλησε με διαζύγιο και ζήτησε τεστ πατρότητας, ενώ εγκατέλειψε τη σύζυγο για το πατρικό του. Μάλιστα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, έστελνε καθημερινά μηνύματα που την κατηγορούσε ότι κατέστρεψε τη ζωή του.

Ήταν ο πραγματικός πατέρας του μωρού

Εντούτοις, όταν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, επέστρεψε στο σπίτι για να διαβάσουν μαζί τα αποτελέσματα. Εκείνος σάστισε και έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό γιατί ήταν πράγματι ο πατέρας του παιδιού και η γυναίκα ξέσπασε σε γέλια, φωνάζοντας «στο είπα από την πρώτη στιγμή και δεν με πίστευες. Ιδού και τα αποτελέσματα».

Τότε, εκείνος αντί να ζητήσει συγγνώμη άρχισε να την βρίζει και να αναφέρει πως όλα αυτά έγιναν εξαιτίας της και έφυγε πάλι από το σπίτι. Η γυναίκα λοιπόν, δήλωσε μπερδεμένη και πως δεν ξέρει αν πρέπει να του δώσει λίγο χρόνο ή να χωρίσουν.

Πολλοί χρήστες του Reddit λοιπόν, πήραν το μέρος της και μερικοί ανέφεραν ότι «δεν σου αξίζει τέτοιος άντρας» και πως «αν αντιδράει τώρα έτσι, φαντάσου τι θα γίνει στο μέλλον, πόσο μάλλον αν το παιδί μπει στην εφηβεία».

Με πληρoφορίες από την Mirror