Όλοι θέλουν την αποκλειστική είδηση, να μάθουν με λεπτομέρειες τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον· τι συνέβη με το χειρουργείο της και τι συμβαίνει τελικά τώρα πίσω από τις πόρτες της London Clinic, με πρωταγωνίστρια τη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με αυτό το χαρακτηριστικό αγέρωχο χαμόγελο. 

Διαβάστε ακόμα: Βρετανία: Οργιάζουν οι φήμες για την Κέιτ Μίντλετον - Τα χειρότερα σενάρια για την υγεία της (Βίντεο)

Κέιτ Μίντλετον: Το σενάριο της μεταμόσχευσης

Οι καινούργιες πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους του Λονδίνου κάνουν λόγο για μεταμόσχευση.

Η τόσο μακρά περίοδος της αποθεραπείας της, εξάλλου, ήταν λογικό να εγείρει νέα ερωτήματα, που επιδέχονται -ακόμα- πολλαπλές μεταφράσεις. Τα νέα σενάρια, λοιπόν, για την αιτία της εγχείρησης αντιστοιχούν σε μεταμόσχευση νεφρού ή κάποιου άλλου οργάνου. Άλλοι μιλάνε για επέμβαση στο στομάχι και ορισμένοι για υστερεκτομή.

Με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι κάτι πήγε στραβά στη μετεγχειρητική φάση, πεπεισμένοι ότι το παλάτι θα εκδώσει προσεχώς άλλη ανακοίνωση, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει, καθώς η επέμβαση ήταν από μόνη της πολύ σοβαρή.

«Διήρκεσε αρκετές ώρες και εμπεριείχε ρίσκο. Ρίσκο που δεν αφορά στα όσα διαδραματίστηκαν στο χειρουργικό τραπέζι, αλλά στη μετεγχειρητική φάση», υποστηρίζουν βρετανικά δημοσιεύματα.


Μηνύματα για περαστικά από τον Χάρι και τη Μέγκαν

Τα δε «μαύρα πρόβατα» του παλατιού, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, στέλνουν μηνύματα «για περαστικά» στην Κέιτ (συζητιέται εκ νέου και για την ουλή έξι εκατοστών στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της, με τους κονεσέρ να γράφουν πως είναι αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί όταν ήταν παιδί).

Χάρι και Μέγκαν εκφράζουν τις ανησυχίες και τις ευχές τους για τη «διπλή βασιλική περιπέτεια υγείας», καθώς η πριγκίπισσα αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και ο βασιλιάς Κάρολος προετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για το θέμα με τον προστάτη που αντιμετωπίζει.


"Επιθυμεί να επιστρέψει στην εργασία της το συντομότερο δυνατό"

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας θα νοσηλεύεται για ακόμα μία εβδομάδα. Έπειτα, θα μεταφερθεί στο «καταφύγιό» της, το Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ.

Για να μάθουμε ότι «θα εργάζεται από το κρεβάτι, καθώς θα αναρρώνει». Επιθυμεί να επιστρέψει στην εργασία της «το συντομότερο δυνατό», αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Αλλά βασιλική πηγή δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή Κέιτ - Γουίλιαμ «βάζουν πρώτα την οικογένεια και μετά τη δουλειά, επιχειρώντας να διατηρήσουν αίσθηση κανονικότητας» για τους πρίγκιπες Τζορτζ, Λούις και την αδελφή τους, πριγκίπισσα Σάρλοτ».

Η Μίντλετον, όπως έχουμε άλλωστε αναφέρει ξανά, δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Όσο για τις υποχρεώσεις της, που σχετίζονται με τις 30 φιλανθρωπικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργάζεται, έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί για όσο αναρρώνει. Ημερομηνίες για το πότε θα λάβουν χώρα όσες απαιτούν την παρουσία της αναμένεται να ανακοινωθούν όταν υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της.

Αν και ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να είναι σε θέση να επανέλθει στα καθήκοντά του λίγες μέρες μετά την επέμβασή του, η περίοδος ανάρρωσης της «αγαπημένης νύφης» του, όπως αποκαλεί τη Μίντλετον, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Ορισμένοι αντιρρησίες, μάλιστα, επέκριναν τον Γουίλιαμ που πήρε άδεια. Όμως, το κλίμα που επικρατεί χαρακτηρίζεται με τις εξής λέξεις: αγωνία για την -εξαιρετικά δημοφιλή- Κέιτ.

Ο βρετανικός λαός μέρα με τη μέρα θορυβείται περισσότερο. Με το ιατρικό ιστορικό της πριγκίπισσας να διαρρέει σε συνέχειες. Η ουλή στο κεφάλι μετά το χειρουργείο, που επανήλθε στο «κάδρο», οι ναυτίες στην εγκυμοσύνη της, η υπερέμεση, η αφυδάτωση, η εξάντληση. «Get well soon», που λένε και οι Άγγλοι.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή / Σάντυ Τσαντάκη