Ένας τρίχρονος πιτσιρικάς, ο Ίθαν Χόπερ, εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μηχάνημα με λούτρινα σε εμπορικό κέντρο του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, την Κυριακή.

Ο Ίθαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σύρθηκε στη θήκη των βραβείων του μηχανήματος, ενώ οι γονείς του ήταν απασχολημένοι με τα ψώνια τους.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και δημοσίευσε ένα βίντεο από τη διάσωση, στο οποίο φαίνεται ο Ίθαν να είναι ξέγνοιαστος, περιτριγυρισμένος από ένα βουνό από λούτρινα Hello Kitty.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον Ίθαν να πάει στη μία άκρη του μηχανήματος και να κλείσει τα μάτια του για να μην τραυματιστεί, ενώ εκείνοι έσπασαν το τζάμι και τον απελευθέρωσαν.

Ο Ίθαν επέστρεψε με ασφάλεια στην οικογένειά του και ο πατέρας του, ο Τίμοθι Χόπερ, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο γιος του πέρασε φανταστικά μέσα στο μηχάνημα.

«Λατρεύει τις μηχανές με δαγκάνες. Μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, σύρθηκε στη μηχανή, η πόρτα έκλεισε πίσω του. Σηκώθηκε όρθιος και κατάλαβε τι συνέβη και ήταν ο βασιλιάς του βουνού», είπε ο Χόπερ.

Ο πατέρας του Ίθαν είπε ότι είναι "απίστευτο" πόσο γρήγορα ο γιος του μπήκε στο μηχάνημα, αφού είχε γυρίσει την πλάτη του για ένα "κλάσμα του δευτερολέπτου".

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για να προσδιορίσουν πώς ο Ίθαν μπόρεσε να συρθεί στη θήκη των βραβείων.