Έφοδο στην πολυτελή έπαυλη του Σον «Ντίντι» Κομπς στο Λος Άντζελες, στο σπίτι του στο Μαϊάμι στην περιοχή Star Island, καθώς και στην κατοικία του στη Νέα Υόρκη πραγματοποίησε το FBI, στο πλαίσιο έρευνας για σωματεμπορία.

Ποιος ήταν ο στόχος της έρευνας του FBI σε επαύλεις του «Ντίντι»

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στόχος της έρευνας ήταν να κατασχεθούν τηλέφωνα και υπολογιστές πριν από ένα προγραμματισμένο ταξίδι του 54χρονου ράπερ εκτός των ΗΠΑ.

Κατά την έφοδο του FBI όσοι επιχείρησαν να φύγουν από τα δύο σπίτια συνελήφθησαν. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και οι γιοι του Ντίντι, ο 30χρονος Τζάστιν και ο 25χρονος Κινγκ. Τόσο οι επιδρομές στην Καλιφόρνια, όσο και στη Φλόριντα διεξήχθησαν από την Ειδική Ομάδα Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας Εμπορίας Ανθρώπων, βάσει εντάλματος έρευνας που εκδόθηκε.

Ο Κομπς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς και hip-hopper των τελευταίων τριών δεκαετιών και έχει χτίσει  μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες στη hip-hop σκηνή.

Διαβάστε ακόμα: ΗΠΑ: Δίωξη σε πρώην πληροφοριοδότη του FBI - Φέρεται να είπε ψέματα για τον Τζο Μπάιντεν και τον γιο του

Σημειώνεται πως τέσσερις αγωγές για σεξουαλική επίθεση έχουν υποβληθεί εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης και μιας ανήλικης και ακολούθησαν μετά τη διευθέτηση της πρώτης αγωγής, με συμφωνία μεταξύ του Κομπς και της πρώην φίλης του.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ δεν είναι σαφές, εάν η έρευνα σχετίζεται με κάποιον από αυτούς τους κατηγόρους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d03ulehkfvyx)