Γερμανία: Κρατούν ομήρους σε τράπεζα ύστερα από επίθεση σε χρηματαποστολή (Βίντεο)
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Επίθεση σε χρηματαποστολή σε τράπεζα στη Γερμανία
Συναγερμός στη Γερμανία ύστερα από επίθεση αγνώστων σε χρηματαποστολή έξω από κατάστημα τράπεζας, στην πόλη Σίντσιγκ στη Ρηνανία-Παλατινάτο, με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση να βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι δράστες κρατούν ομήρους.
Διαβάστε: Λειψία: Με ψυχιατρικό ιστορικό ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε πλήθος σκοτώνοντας δύο άτομα - Πολλοί οι τραυματίες (Βίντεο)
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά Μέσα: «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρκετοί δράστες και όμηροι μέσα στην τράπεζα. Ένας όμηρος είναι ο οδηγός χρηματαποστολής. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες εκτός της περιοχής που είναι αποκλεισμένη».
Διαβάστε: Λειψία: Με ψυχιατρικό ιστορικό ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε πλήθος σκοτώνοντας δύο άτομα - Πολλοί οι τραυματίες (Βίντεο)
Γερμανία: Επίθεση σε χρηματαποστολή έξω από τράπεζα, κρατούν ομήρους
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένα θωρακισμένο φορτηγό της χρηματαποστολής σταμάτησε μπροστά στην τράπεζα και ένας υπάλληλος απειλήθηκε από άγνωστο άνδρα, προκειμένου να εισέλθει στο εσωτερικό της τράπεζας.Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν γερμανικά Μέσα: «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρκετοί δράστες και όμηροι μέσα στην τράπεζα. Ένας όμηρος είναι ο οδηγός χρηματαποστολής. Δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες εκτός της περιοχής που είναι αποκλεισμένη».
BREAKING: Hostage situation underway after bank robbery in western Germany
— Vitamvivere (@Vitamvivere) May 8, 2026
Police have launched a major operation in Sinzig, Rhineland-Palatinate, following a bank robbery at a Volksbank branch this morning.
• Multiple suspects are believed to be involved.
• Several hostages… pic.twitter.com/SySgOh002U
Hostages taken at bank in western Germany: police https://t.co/h7T8pWacxv
— Hemingwaypaws (@Hemingwaypaws) May 8, 2026
En