Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε τα ξημερώματα ο γνωστός και βραβευμένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, σε ηλικία 63 ετών, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε πως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πάλευε το τελευταίο διάστημα με μία βαριά μορφή κατάθλιψης, ενώ είναι γνωστό ότι στο παρελθόν ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, που ξεκίνησε σαν stand-up κωμικός και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Χόλιγουντ, είχε αποσπάσει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, και τη μία από αυτές το κατέκτησε, το 1997, για τον εμβληματικό ρόλο του στην ταινία «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ».

Αν και έγινε κυρίως γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς διέπρεψε και σε δραματικές ταινίες, όπως τα «Good Morning Vietnam», «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» και «Ξυπνήματα».

Η τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε, υποδυόμενος τον πρόεδρο Τέντι Ρούσβελτ, το νέο sequel της οικογενειακής κωμωδίας «Μια Νύχτα στο Μουσείο», αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

«Καθώς τον θυμόμαστε, ελπίζουμε πως η έμφαση θα δοθεί όχι στο θάνατο του Ρόμπιν, αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που χάρισε σε εκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε η σύζυγός του, Σούζαν Σνάιντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ parapolitika.gr

Συντετριμμένη η σύζυγος του Ρόμπιν Γουίλιαμς από την αυτοκτονία του-“Αυτό το πρωί έχασα τον σύζυγό μου και τον καλύτερό μου φίλo», λέει η Susan Schneider

Το τελευταίο tweet του Ρόμπιν Γιούλιαμς -Ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά στην αγκαλιά του την κορούλα του

Πλήθος μηνυμάτων έχουν κατακλύσει τα social media-Σοκ στην διεθνή σόου μπιζ από τον θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς 

Δείτε τις κορυφαίες ερμηνείες του Robin Williams (VIDEO)

Η απόλυτη καταξίωση και οι καταχρήσεις για τον Ρόμπιν Ουίλιαμς! 

Το συγκλονιστικό αντίο της κόρης του Ρόμπιν Γουίλιαμς 

Η αγάπη του Ρόμπιν Γουίλιαμς για την Ελλάδα 

Συγκλονισμένος ο Μπαράκ Ομπάμα με το θάνατό του Ρόμπιν Γουίλιαμς!

Αυτοκτονία ο θάνατος του Robin Williams