Το συγκεκριμένο παγωτό κάνει πάταγο στο  παγωτατζίδικο «10Below» στην Τσάιναταουν της Νέας Υόρκης , όπου σχηματίζονται μεγάλες ουρές για να το απολαύσουν, με την τεχνική αυτή να έχει τις ρίζες της στην Ταϊλάνδη

Τα ρολά παγωτού δημιουργούνται πάνω σε μία παγωμένη πλάκα, στην οποία απλώνεται υγροποιημένο σπιτικό παγωτό. Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι, προσθέτουν τις γαρνιτούρες, τα φρούτα, τα μπισκότα ή ότι άλλο επιθυμεί ο πελάτης και στη συνέχεια σχηματίζουν τα ρολά με επιδέξιες κινήσεις που θυμίζουν σεφ σούσι.

Αν σας αρέσει το ρολό παγωτό δείτε το βίντεο που ακολουθεί.