Επανήλθε με ένα μήνυμα κατά του Ντόναλντ Τραμπ ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μετά τα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν νεοναζιστικές οργανώσεις στο Σάρλοτσβιλ.

Ο διάσημος ηθοποιός και τέως κυβερνήτης της Καλιφόρνια καταδικάζει τη στάση του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος κάλυψε με τις δηλώσεις του τους ακροδεξιούς.

«Δεν υπάρχουν δύο πλευρές στην αδιαλλαξία, ούτε δύο πλευρές στο μίσος. Αν παρελαύνεις με μία σημαία που συμβολίζει τη σφαγή εκατομμυρίων, τότε δεν υπάρχουν δύο πλευρές» τονίζει ο Σβαρτσενέγκερ στην αρχή του βίντεο. «Στη χώρα που νίκησε τον στρατό του Χίτλερ, δεν υπάρχει χώρος για ναζιστικές σημαίες» συνεχίζει ο «Εξολοθρευτής», ο οποίος στο ίδιο βίντεο περιγράφει το πώς μεγάλωσε στην Αυστρία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Ο ναζισμός ήταν μία ντροπιαστική ιδεολογία που ηττήθηκε και οι στρατιώτες που πολέμησαν στο πλευρό του Χίτλερ επέστρεψαν στην πατρίδα τους γμεάτοι ενοχές» σημειώνει μεταξύ άλλων. Μάλιστα, προσφέρεται να γράψει στον Τραμπ έναν λόγο ώστε να τον βοηθήσει να περάσει το σωστό μήνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ασκεί δημοσίως κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μεταξύ των δύο ανδρών έχει δημιουργηθεί μέτωπο από την ημέρα της εκλογής του Τραμπ.