Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο της Βενεουζέλας, Νικολάς Μαδούρο, να τρώει στο «διάλειμμα» από το υποχρεωτικό διάγγελμά του.

Παρόλο που η Βενεζουέλα βρίσκεται στο επίκεντρο μίας πρωτόγνωρης ανθρωπιστικής και πολιτικής κρίσης, ενώ εκατομμύρια από τους πολίτες της χώρας αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποσιτισμού, ο Νικολάς Μαδούρο δείχνει να συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του.

Πολλοί τον έχουν επικρίνει γιατί δείχνει να έχει πάρει κάποια κιλά τους τελευταίους μήνες, τη στιγμή που χιλιάδες στις πόλεις της Βενεζουέλας υποσιτίζονται, με το πρόσφατο βίντεο να τους δίνει «τροφή» για περαιτέρω κριτική.

Ο Μαδούρο απευθύνθηκε στον λαό της Βενεζουέλας μέσω ενός «cadena», δηλαδή ενός διαγγέλματος που μεταδίδεται υποχρεωτικά από όλα τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. 

Κάποια στιγμή, ενώ η κάμερα σταμάτησε να μεταδίδει ζωντανά εικόνα, ο πρόεδρος της χώρας έβγαλε με το χέρι του πίσω από το γραφείο μία «empanada» και έφαγε μία μπουκιά. Πρόκειται για μία παραδοσιακή πίτα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και την Ισπανία που συνήθως έχει γέμιση κρέας ή τυρί.

Ωστόσο, τη στιγμή που έτρωγε, μία άλλη κάμερα κατέγραψε τον Μαδούρο, με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral.