Φωτιές άναψε ένα βιβλίο του Μάικλ Γουλφ για τη ζωή στον Λευκό Οίκο του Τραμπ, όπου χαρακτηρίζει την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ιβάνκα ως την ουσιαστική «σύζυγό» του, καθώς η Μελάνια Τραμπ δεν εμφανίζεται σχεδόν πουθενά.

Ο Γουλφ για ένα χρόνο έζησε σε καθημερινή βάση τη ζωή στον Λευκό Οίκο, και στο βιβλίο του χλευάζει τον Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως οι ίδιοι οι συνεργάτες του τον χαρακτηρίζουν ανίκανο και ανεπαρκή για να διοικήσει.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από σήμερα στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει την οργή του Τραμπ και των συνεργατών του, με τον πλανητάρχη να είναι σε έξαλλη κατάσταση…

«Εξουσιοδότησα μηδέν πρόσβαση στον Λευκό Οίκο για τον συγγραφέα αυτού του ψεύτικου βιβλίου! Δεν του μίλησα ποτέ για βιβλίο. Γεμάτο ψέματα, διαστρεβλώσεις και πηγές που δεν υπάρχουν», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Στο βιβλίο του ο Γουλφ περιγράφει πως στον Λευκό Οίκο τον περισσότερο χρόνο επικρατούσε χάος, με τον Τραμπ να πηγαίνει στο δωμάτιό του το απόγευμα τρώγοντας τσίζμπεργκερ και παρακολουθώντας τις ειδήσεις.

Μέσα σε όλα, ο συγγραφέας αναφέρει πως ο Αμερικανός πρόεδρος εμπιστεύεται πλέον μόνο την 29χρονη σύμβουλό του Χόουπ Χικς, η οποία έχει αναλάβει να τον διαβεβαιώνει πως όλα θα πάνε καλά και να του καλμάρει τα νεύρα, κολακεύοντάς τον…

Η Χικς είχε συνάψει παράνομη σχέση με τον επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, ο οποίος ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο, αλλά φάνηκε πως στον ηγέτη των ΗΠΑ… άρεσε αυτή η «παρανομία» της, λέγοντάς της πως είναι «το καλύτερο κομμάτι που είχα ποτέ», όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Γουλφ.