Μια τελείως διαφορετική εικόνα για τα όσα έγιναν στον Στρόβολο το βράδυ της δολοφονίας του ζευγαριού προκύπτει από πληροφορίες της «Καθημερινής» Κύπρου επιβεβαιωμένες από δυο πηγές.

Πληροφορίες που ανατρέπουν τα όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τον χρόνο αλλά και τον χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό. Προκύπτει ότι η δολοφονία δεν διαπράχθηκε στο υπνοδωμάτιο, ενώ ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι μπήκαν στην οικία χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι.

Όπως προκύπτει, η σύζυγος δέχθηκε την επίθεση στο υπνοδωμάτιο, όμως ο άνδρας της φαίνεται ότι βρισκόταν στο ισόγειο της μονοκατοικίας και κοιμόταν στο σαλόνι. Ξύπνησε από τον θόρυβο, ανέβηκε στον επάνω όροφο, αιφνιδιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες οι οποίοι τον έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας. Εκεί χτυπήθηκε με μαχαίρι.

Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να δυσκολέψει το έργο της αστυνομίας: εάν κατά την πρώτη νεκροψία είχε προσδιορισθεί ο χρόνος πρόκλησης του θανάτου και κατ' επέκταση διάπραξης του διπλού φονικού, το έργο της αστυνομίας θα ήταν σαφώς ευκολότερο στη συνέχεια.

Επίσης προκαλεί εντύπωση ότι οι κάμερες της γειτονιάς δεν κατέγραψαν την προσέλευση ή αποχώρηση κουκουλοφόρων.