Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου στήνουν ένα Δέντρο από Γάλα στα Προπύλαια και μας καλούν σε μια ολοήμερη γιορτή, με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που δεν ξυπνούν, κάθε πρωί, με αυτό το δεδομένο.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου (από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στάση μετρό Πανεπιστήμιο), οι Γιατροί του Κόσμου περιμένουν τους πολίτες στο Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο για να στηθεί το Δέντρο Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς.

Παρέα με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Kafka takes notes και ζεστό αρωματικό κρασί για τους επισκέπτες που έχουν τη διάθεση να εξοικειωθούν περισσότερο με το ευρύ φάσμα της κοινωνικής προσφοράς της οργάνωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές δράσεις.

Το πρωί, δυο έμπειροι Ξυλοπόδαροι της Fundastick performing arts θα μας παρασύρουν στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τα εντυπωσιακά κοστούμια και κόλπα τους.

Το μεσημέρι η Susana, η γνωστή Ιταλίδα perfomer με μακρά εμπειρία στα ευρωπαϊκά τσίρκο, θα καθηλώσει με τα ακροβατικά της.

Tο απόγευμά, οι χορευτές της σχολής Casa de Argentina-Atenas θα μας μεταφέρουν στο Μπουένος Άιρες σε ρυθμό tango, ενώ οι Rhythm Hoppers θα συνεπάρουν τους επισκέπτες με τις φιγούρες του αυθεντικού Swing.