Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη, τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, η Κατερίνα Τζιάλλα.

Για πρώτη φορά, η μητέρα του νεαρού πολίστα, Aδαμάντιου Μαντή που τον περασμένο Νοέμβριο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, μίλησε για τους τελευταίους δραματικούς μήνες μετά το χαμό του παιδιού της.

Παράλληλα, σε μια εξομολόγηση ψυχής, η Κατερίνα Τζιάλλα περιέγραψε στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Alpha το μοιραίο βράδυ που κόπηκε το νήμα της ζωής του μονάκριβου γιου της ενώ δε δίστασε να εξομολογηθεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα της.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τζιάλλα, προσθέτοντας πως «είχε τόσο σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι που, εάν ζούσε, θα έμενε φυτό και αυτό δεν του άξιζε».


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, πολύ ανθρώπινα, η μητέρα του άτυχου πολίστα τόνισε πως «ακόμα αναρωτιέμαι γιατί να φύγει ο γιος μου τόσο άδικα. Το μόνο που ζήτησα από τις φίλες μου, την ημέρα της τελετής, να μην είμαι μπροστά να ακούσω τον ήχο που κάνει το χώμα πάνω στο ξύλο».

«Έκανα το εξάμηνο μνημόσυνο του Αδαμάντιου εν μέσω καραντίνας αλλά ήρθαν οι φίλοι του και ήταν σαν γιορτή» συμπλήρωσε η Κατερίνα Τζιάλλα στην Ελεονώρα Μελέτη.