Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
ΕΛΑΣ
Ελλάδα

Κρήτη: Μετά από πέντε μήνες έρευνας εντοπίστηκαν οι καλλιεργητές φυτείας στα Ανώγεια

Mετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκαν οι καλλιεργητές φυτείας που ανακαλύφθηκε πριν από πέντε μήνες σε δασώδη περιοχή του Δήμου Ανωγείων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού site neakriti.gr, πρόκειται για δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Υπενθυμίζεται οι δράστες καλλιεργούσαν 53 δενδρύλλια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:


«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, υπόθεση καλλιέργειας φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης, σε δασώδη περιοχή του Δήμου Ανωγείων την 02.09.2020.

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ημεδαπών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δράστες από την καλλιέργεια-φυτείας που ανευρέθη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με συνολικά (53) δενδρύλλια κάνναβης είναι οι δύο ημεδαποί.

Η σχηματισθείσα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης».