Συγκίνηση σκόρπισε ο 17χρονος Ανδρέας με τις μελωδίες του μπουζουκιού του μέσα από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι».

Ο Ανδρέας Τυμπακιανάκης είναι ένα παιδί, που παρά τα εκ γενετής προβλήματα όρασης τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη μουσική και με το μπουζούκι του ταξιδεύει τους πάντες.

Με συνοδοιπόρο τον αγαπημένο του δάσκαλο, ο μαθητής της Β’ Λυκείου έκανε το αδύνατο δυνατό και τώρα πια, μέσα από τη μουσική του «παραδίδει» μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας, αφού όπως και ο ίδιος δηλώνει, αποτελεί μια διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο Ανδρέας ονειρεύεται ένα μέλλον γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες, με τη μουσική και την τέχνη να παραμένει η καλύτερή του φίλη.

«Μ’ αρέσει να προσφέρω διασκέδαση και γέλιο στον κόσμο, που σήμερα έχει περισσότερη ανάγκη», ενώ όπως εξομολογείται την ώρα που παίζει το αγαπημένο του κομμάτι ξυπνούν εικόνες από την παιδική του ηλικία.

Όταν παίζει όπως είπε αισθάνεται ελευθερία και ανεξαρτησία και αυτό που καταλαβαίνει είναι ότι αυτό μεταδίδεται και στο κοινό με κάποιο τρόπο και είναι κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Μιλώντας και ο δάσκαλος του Ανδρέα, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι αξιοθαύμαστο που ο Ανδρέας μαθαίνει πολύ γρήγορα και δεν παραπονιέται. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «σε κάθε μάθημα, μαθαίνει τέσσερα τραγούδια».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:


πηγή:neakriti.gr