Η συνεργάτιδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ήταν η γυναίκα-οδηγός που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο τα ξημερώματα στη Μεσογείων.
Συντετριμμένος ο παρουσιαστής και με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τη Μαίρη Μάτσα λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

«Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συνεργάτες στο «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν συντετριμμένοι και στο τέλος της εκπομπής όλοι μαζί την αποχαιρέτησαν.

«Όλοι εμείς θέλουμε με τον δικό μας τρόπο να αποχαιρετίσουμε αυτό εδώ το κορίτσι».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα.

Την ίδια ώρα η είδηση του θανάτου της έχει συγκλονίσει τον κόσμο της τηλεόρασης.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Μάτσα μέσα από τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της άτυχης γυναίκας και έγραψε: «Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου
matsa


Στον θάνατο της Μαίρης Μάτσα αναφέρθηκε και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, πήρε τον λόγο και με σπασμένη φωνή είπε για την άτυχη εικονολήπτρια: «Δεν θέλω να σας μαυρίζω τη καρδιά, αλλά οφείλω, για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτό το πλατό, γιατί είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, να πούμε το δικό μας αντίο σε μία συνάδελφο και φίλη, ικανή και γλυκιά».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Φαίη Σκορδά:




Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που της ευχήθηκαν «Καλό παράδεισο» στο προφίλ της στο Facebook.