Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα που συγκλόνισε την Κυπαρισσία, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε μέσα στο κατάστημα περιέγραψε σήμερα στον «ΑΝΤ1» τη λογομαχία μεταξύ του θύματος και του δράστη, που προηγήθηκε του φονικού. Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε με το θύμα για του ύψος ενός λογαριασμού τηλεφώνου, περίπου 170 ευρώ, και ζητούσε τη διακοπή της σύνδεσης.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, το θύμα προσπαθούσε να εξηγήσει ευγενικά στον δράστη ότι δεν μπορούσε να διακόψει τη σύνδεση, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο, ωστόσο, κάποια στιγμή του ζήτησε να αποχωρήσει από το κατάστημα, διότι είχε μαζευτεί κόσμος.

Τότε ο δράστης αποχώρησε βρίζοντας χυδαία, πήρε ένα ταξί που τον πήγε σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας όπλο με το οποίο , τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, αφού για λίγο περιπλανήθηκε σαστισμένος έξω από το κατάστημα, πήρε ένα ταξί από την πιάτσα και κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και παραδόθηκε.