Μυστηριώδεις χαρακτηρίζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες η 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αγνώστου το βράδυ της Κυριακής στον λόφο των Τουρκοβουνίων.

Συμφώνα με την κατάθεση της στο Α.Τ Κυψέλης, ο δράστης της επιτέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 11ης Απριλίου και την έκαψε στο πρόσωπο με βιτριόλι ωστόσο συμφώνα με τις δηλώσεις κατοίκων του οικισμού Παπανδρέου, κάνεις δεν άκουσε το παραμικρό.



«Εδώ είμαστε ήσυχα, έρχεται μόνο κόσμος το βράδυ αλλά ένα τέτοιο περιστατικό δεν υπέπεσε στην αντίληψη μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η 25χρονη που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό διαμένει στην Άνω Κυψέλη. Εκείνο που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι ότι μαζί της βρίσκονταν και άλλο ή αλλά πρόσωπα κατά την ίδια χρονική στιγμή, καθώς συμφώνα με πληροφορίες του parapolitika gr το συμβάν δεν έχει καταγραφεί παρά μόνον από μαρτυρία της.



Δηλώσεις πολυκατοικίας

Ως πολύ ήσυχη και συνετή περιγράφουν την 25χρονη οι γείτονες της στην οδό Βελβένδου στην Κυψέλη. Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπως και γείτονας της στον πρώτο όροφο ανέφεραν πως το θύμα συζούσε με κάποιον επίσης νεαρό χωρίς ποτέ στα δυο περίπου χρόνια της διαμονής τους στο συγκεκριμένο διαμέρισμα να έχουν δώσει αφορμή για σχόλια και παρατηρήσεις.

Το διαμέρισμα στη Κυψέλη

6

7