Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κοροναϊό. Τα βαριά συμπτώματα, τα οποία παρουσίασε και επιδεινώθηκαν μέρα με τη μέρα, ανάγκασαν τους γιατρούς να του τοποθετήσουν συσκευή οξυγόνου για υποστήριξη αναπνοής, προκειμένου να βοηθήσουν όσο μπορούν τη σωστή λειτουργία των πνευμόνων του. Στην απόφαση αυτή κατέληξαν οι γιατροί μετά τα αποτελέσματα των αξονικών που έκαναν στον ηθοποιό και τα οποία φανέρωσαν το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες λόγω του ιού.

Μέχρι χθες ο ηθοποιός νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο COVID-19 και λαμβάνει κανονικά την ενδεικνυόμενη για την κατάστασή του θεραπευτική αγωγή, με τον ίδιο να δίνει τη δική του μάχη ώστε να μη χειροτερέψει επιπλέον η υγεία του και χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης, που μίλησε μαζί του πριν από δύο ημέρες είπε: «Η κατάστασή του είναι πραγματικά δύσκολη. Μιλήσαμε πριν από δύο ημέρες. Εύχομαι να πάνε πραγματικά όλα καλά».

Στη σοβαρή κατάσταση της υγείας του ηθοποιού αναφέρθηκε χθες το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος διαγνώστηκε με κοροναϊό και είχε εκδηλώσει έντονα συμπτώματα, πυρετό και βήχα.

Αντιμετώπισε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με πνευμονία και κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Μάλιστα, θετική στον κοροναϊό είναι και η σύντροφός του, Χριστίνα Πολίτη, η οποία ωστόσο παραμένει στο σπίτι με ήπια συμπτώματα.

Όπως είπε, βρίσκεται για πέμπτη μέρα (χθες) στο νοσοκομείο ενώ η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή. «Ο ηθοποιός παλεύει να μη... διασωληνωθεί» σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να αντιμετωπίσουν την πνευμονία που έχει εμφανιστεί και του χορηγούν το μέγιστο οξυγόνο που επιτρέπεται.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»