Λαγονήσι, Μαραθώνας, Γλυφάδα και η Βούλα, Βόρεια Προάστια είναι μερικές από τις περιοχές όπου νέοι έχουν κάνει κρατήσεις για να διασκεδάσουν σε βίλες.

Όπως θα δούμε στο ρεπορτάζ του MEGA οι τιμές για ενοικίαση ενός χώρου ξεκινούν από 250 ευρώ και φτάνουν στα 1.200 ευρώ. Η διοργάνωση και οι προσκλήσεις γίνονται μέσω social media, έτσι οι αρχές ξεσκονίζουν ηλεκτρονικά βήματα για να ανακαλύψουν παράνομα καλέσματα.

Άφθονο αλκόολ και συνωστισμός. Εικόνες σαν και αυτές σχεδιάζουν να ζήσουν εκατοντάδες νεαροί που έχουν κάνει ήδη κρατήσεις σε πολυτελείς βίλες και σπίτια τις ημέρες του Πάσχα.

Oι «τοπ» περιοχές που στήνονται τα πάρτι

  • Ανάβυσσος
  • Το Λαγονήσι
  • Ο Μαραθώνας
  • Η Γλυφάδα και η Βούλα
  • Τα Βόρεια Προάστια
  • Αλλά και το κέντρο της Αθήνας όπως ο Βοτανικός όπου υπάρχουν υπόγεια γκαράζ
Ανάρπαστες οι βίλες της Αττικής

Μάλιστα η πληρότητα στις βίλες στην Αθηναική Ριβιέρα τις ημέρες του Πάσχα αγγίζει το 80 τις εκατό και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους. Στα πριβέ πάρτι το παρόν δίνουν και γνωστοί djs που έχουν μπει στο κόλπο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν τα σπασμένα από την κρίση του κοροναϊού.

Ήδη έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν τα εν λόγω κορονοπάρτυ υγειονομικές βόμβες. Ένα έργο δύσκολο για την αστυνομία καθώς οι προσκλήσεις αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό και οι καλεσμένοι μαθαίνουν τον τόπο των πάρτυ μέσω sms ή viber αλλά και κλειστών ομάδων στα σοσιαλ μίντια..

«Η αστυνομία τις ημέρες του Πάσχα πέρα από τον έλεγχο των μετακινήσεων καλείται να διαχειριστεί κάθε είδους καταγγελία ή πληροφορία για τυχόν οργανωνένα πάρτυ σε νοικιαζόμενα κτίρια αποθήκες και υπαίθριους χώρους μέρη στα οποία πέρα από το ότι δεν τηρούνται οι αποστάσεις και η χρήση μάσκας γίνεται και διακίνηση κάθε είδους ουσιών.»

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται πολυτελέστατα σπίτια δέχονται δεκάδες τηλεφωνήματα για ενοικίαση ακόμα και για ένα βράδυ. Με το σκοπό προφανή. Πάρτι μέχρι το πρωί «Κυρίως ζητάνε μονοήμερα για αυτό και εμείς από το σύλλογο έχουμε πει στα μέλη μας να καταργήσουν τα μονοήμερα για να μπορέσουμε να εξαλείψουμε το φαινόμενο…μπορεί ξαφνικά να βρεθούν εκεί και 20 και 30 άτομα.»

Ήδη οι αστυνομικοί ξεσκονίζουν εφαρμογές και σόσιαλ μίντια προκειμένου να ανακαλύψουν τα καλέσματα και να φτάσουν στα ίχνη των νεαρών που ρισκάρουν τη δημόσια υγεία για ένα πάρτυ της βραδιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο: