Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά τον εντοπισμό ξένου DNA πάνω στο σώμα της γυναίκας.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, υποστηρίζοντας πως οι μέχρι στιγμής έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης πηγαίνουν καλά. «Πρέπει να ταυτοποιήσουμε το DNA, γιατί δεν έχουμε λάβει DNA από όλους τους κακοποιούς στη χώρα» ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα επεσήμανε πως παρά το γεγονός ότι φαινόταν εύκολη υπόθεση για την ΕΛ.ΑΣ., τελικά ο σχεδιασμός των δραστών ήταν άρτιος. «Φαινόταν ότι είναι εύκολη υπόθεση, έχουμε εξιχνιάσει πιο δύσκολες υποθέσεις. Ο άρτιος και λεπτομερής σχεδιασμός μάς προβληματίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.

                                                  «Προσχεδιασμένο το έγκλημα»

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., ανέφερε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, γιατί όπως σημείωσε «για να κάνεις διάρρηξη δεν μπαίνεις με τα όπλα στα χέρια, ούτε με μονωτική ταινία». Παράλληλα είπε πως οι κακοποιοί «ήταν ευαίσθητοι στο θόρυβο και φοβισμένοι και αυτό φαίνεται από τη δολοφονία του σκυλιού». Ακόμη, ανέφερε ότι οι αστυνομικοί επιχειρούν να συλλέξουν στοιχεία για έναν από τους δράστες με βάση το σκαρίφημα που έχουν δημιουργεί σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο σύζυγος της 20χρονης.

                                         Γύρισε στο σπίτι του ο 32χρονος πιλότος


Στο σπίτι της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, όπου άγνωστοι δράστες σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν, επέστρεψε σήμερα ο σύζυγός της, ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, περίπου δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα που σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αστυνομικούς και προσπαθεί με κάθε τρόπο να θυμηθεί λεπτομέρειες από εκείνη τη νύχτα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Κάρολαιν. Κάθε διαθέσιμη πληροφορία αξιοποιείται από την αστυνομία για να βρει τους δράστες του εγκλήματος. Με την περιγραφή του έχει δημιουργηθεί σκίτσο, το οποίο παραπέμπει στον «κοντό» δολοφόνο της Καρολάιν.

«Μαζεμένος» απέναντι στους δημοσιογράφους, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε πόσο δύσκολο είναι να επιστρέφει στον ίδιο χώρο. «Τι φαντάζεσαι;» απάντησε, καλώντας τους δημοσιογράφους να μιλήσουν με την αστυνομία. «Παρερμηνεύονται πολλά πράγματα που εμποδίζουν την έρευνα», εξήγησε. «Το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο. Θέλει χρόνο η έρευνα», σημείωσε ο πιλότος, που και πάλι παρέπεμψε για το οτιδήποτε στην αστυνομία. Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα επιστρέψει στο σπίτι. «Θα δείξει παιδιά, δεν ξέρω αυτή τη στιγμή», είπε, ενώ διευκρίνισε ότι «δεν σχολιάζει χαζομάρες».

                                 Δύσκολη η επιστροφή για τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο

Μετά από μέρες ερευνών, η αστυνομία έδωσε «πράσινο φως» για να καθαρίσει το σπίτι, έχοντας συλλέξει όσα στοιχεία τους ήταν απαραίτητα. Συνεργείο καθαρισμού έφτασε στη μεζονέτα, ξεκινώντας το έργο του. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα που ήταν ενεργά στην περιοχή την ημέρα του εγκλήματος και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Έρευνες γίνονται και για τα οχήματα που βρέθηκαν εκεί.