Η μητέρα της άτυχης νεαρής κοπέλας, της 11 χρονης Ιωάννας συνοδεία αστυνομικών έφτασε πριν από λίγο στην εκκλησία, ώστε να αποχαιρετήσει την κορούλα της, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε βράχια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Ανάμεσα σ’ όσους παρευρέθηκαν στην εκκλησία ήταν και η τραγική φιγούρα του πατέρα της. Ο ίδιος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλον χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των όσων υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί, η Ιωάννα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο ίδιος ο πατέρας της.

Τέλος, η αστυνομία παραμένει να ερευνά τα αίτια του θανάτου της, ενώ παράλληλα ο ιατροδικαστής έχει ήδη δώσει τα φώτα του κρίνοντας απ’ τον τρόπο με τον οποίον βρέθηκε πεσμένο απ’ τα βράχια η άτυχη 11χρονη.