Είναι τα λόγια της μητέρας που στέκεται στο πλευρό της 15χρονης κόρης της και προσπαθεί να επουλώσει τα παιδικά τραύματα που άφησε στη ψυχή της ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της.

«Δεν έτρωγε το παιδί. Αν θεωρεί αυτός ο άνθρωπος, αν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος, ότι έπραξε σωστά, τότε τι να πω… δεν ξέρω… εγώ δεν είμαι Θεός να κρίνω, ούτε να συγχωρήσω», λέει η μητέρα της 15χρονης από την Λιβαδειά.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 44χρονου προκείμενου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματά του.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Σκαμάγκη του Λάμπρου και της Νίνας, εις βάρους του οποίου εκκρεμεί και άλλη κατηγορία για απόπειρα βιασμού το 2014, με την υπόθεση να βρίσκεται στο στάδιο της έφεσης.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 44χρονος

Ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η ανήλικη του ζήτησε να τη μεταφέρει και ότι είχε τη συγκατάθεσή της σε ό,τι έγινε.

Η μητέρα της 15χρονης, μέσω του LIVE NEWS, εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο δικαιοσύνη και θεωρεί ότι η αλήθεια θα αποδειχτεί στο δικαστήριο. «Υπάρχουν τρόποι να αποδείξουν για το ποιος λέει αλήθεια ή όχι. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Αυτό θα φανεί στο δικαστήριο αν έλεγε… ή αν το έχει ξανακάνει. Αν θα βρεθούν και άλλα άτομα» τονίζει.

«Δοξάζω τον Θεό που γύρισε ζωντανή»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 15χρονης, ο 44χρονος την προσέγγισε μέσα από τα σόσιαλ μίντια και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στον Βόλο με το αμάξι του για να δει το αγόρι της προσποιούμενος ότι είναι φίλος των γονιών της.

Στη διαδρομή την οδήγησε σε απόμερο μέρος, τη βίασε και ύστερα την απείλησε για να μη μιλήσει.

«Ο τρόπος που προσέγγισε το παιδί ήταν ότι είπε ότι ήταν γνωστός της οικογενείας και ότι γνώριζε τον μπαμπά συγκεκριμένα και ότι έχει χρόνια απλά να μιλήσουν. Αυτή ήταν η αιτιολογία που το πλησίασε, ήξερα πάρα πολύ καλά την ηλικία. Λυπάμαι…».

Η μητέρα της 15χρονης προσπαθεί να στηρίξει το παιδί της που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 44χρονου και ευχαριστεί τον Θεό που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

«Δοξάζω, και εκεί το έχω ρίξει, ότι μου το γύρισε πίσω ζωντανό. Ότι δεν έχασα το παιδί. Γιατί δυστυχώς 9 στα 10 παιδιά όπως βλέπετε δεν γυρνάνε πίσω. Ή από φόβο, ή από οτιδήποτε, μπορεί να αυτοκτονήσουν, μπορεί να κάνουν. Δοξάζω τον Θεό ότι μου γύρισε πίσω το παιδί μου».

Ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται το πόρισμα για την ιατροδικαστική εξέταση της 15χρονης.