Νέα κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε ο 32χρονος πιλότος, αυτή τη φορά για το ζήτημα της «ψυχολόγου» Ελένης Μυλωνοπούλου. Στο Τμήμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σήμερα ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν, προκειμένου να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ του MEGA.

«Σημαντικές» οι συνεδρίες για τον 32χρονο

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσαν τον πιλότο, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά τους σχετικά με τη δράση της «ψυχολόγου» Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία παρουσιαζόταν ως κάτι άλλο από ότι ήταν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος ο 32χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι έκανε 8 συνεδρίες με την κυρία Μυλωνοπούλου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «σημαντικές» τις συμβουλές που έλαβαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν με την εγκυμοσύνη της.

Επίσης, ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι μίλησε με την «ψυχολόγο» δύο 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν, όταν του τηλεφώνησε για να εκφράσει τα συλλυπητήριά της, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος της έδωσε άδεια να βγει να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Τέλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η διαγραφή της κυρίας Μυλωνοπούλου είχε να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα και όχι για τα ανύπαρκτα πτυχία της όπως ανέφεραν από τη Μεγάλη Στοά Ελλάδος.

Κόλαφος οι τέκτονες για την «ψυχολόγο»

Οι φωτογραφίες που παρουσίασε αποκλειστικά το LIVE NEWS, με την Ελένη Μυλωνοπούλου να εμφανίζεται με τα διακριτικά ύψιστων αξιωματων των τεκτόνων, σε εργασίες της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος τόσο εντός συνόρων, όσο και σε χώρες του εξωτερικού, προκάλεσαν σάλο, καθώς, λίγες ώρες νωρίτερα, διαμέσου της δικηγόρου της, είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση της με αυτούς τους κύκλους.

Αυτό ωστόσο, που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, κι ενώ ο σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων έχει κινήσει διαδικασίες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος της Κάρολαϊν, φέρει τελικά, πτυχίο ψυχολογίας ή όχι.

Στη Στοά πάντως, όπως καταγγέλεται, την εποχή που εκτελούσε καθήκοντα Μεγάλης Διδασκάλου, συστηνόταν ψευδώς, ως γυναικολόγος. Έδινε μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, και ιατρικές συμβουλές.

Σύμφωνα με έγγραφο που παρουσίασε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, Παντελής Βούλης η Ελένη Μυλωνοπούλου διεγράφη από τη Στοά το 2018, όταν τα μέλη της διαπίστωσαν ότι τους παραπλάνησε λέγοντας ότι είναι γιατρός, ενώ στην πραγματικότητα, ήταν, απλώς μαία.

Η δικηγόρος της, αφήνει υπαινιγμούς, ως προς τον λόγο, το θέμα αυτό να επανέλθει στην επιφάνεια, τρία χρόνια μετά… Την ίδια ώρα προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο νεογέννητο παιδί της.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθεί, βάσει και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της, το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.