Ύστερα από την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν ότι εκείνος κρυβόταν πίσω από τον θάνατό της εντός του σπιτιού τους στα Γλυκά Νερά, σηκώθηκαν κατά χιλιάδες τα κύματα αντιδράσεων από τους πολίτες. Η ελληνική κοινωνία είναι εξοργισμένη και απέραντα θυμωμένη, ενώ την ίδια στιγμή το θέατρο που έπαιξε ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκάλεσε ακόμα περισσότερο συναισθήματα μένους.

Κύμα οργισμένων αντιδράσεων στα social media

Από τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης επικοινώνησαν την ομολογία του πιλότου τα social media πήραν «φωτιά». Μέσα σε λίγα λεπτά το hashtag #Γλυκα_Νερα έγινε το πρώτο τρεντ στο twitter ενώ ακολουθούσαν τα τα hashtag, #Justice_for_Caroline (με πάνω από 6.000 σχόλια) και #Καρολαιν (με 12.000 σχόλια).

Το βράδυ της Πέμπτης ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προκαλώντας σοκ στην ελληνική κοινωνία και ένα κύμα οργισμένων αντιδράσεων στα social media.

Οι χρήστες του Twitter δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι επί 37 ημέρες ο πιλότος προσποιούταν τον λυπημένο αλλά κυρίως το γεγονός ότι το πρωί ο δολοφόνος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν και το βράδυ ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, στο Instagram οι χρήστες εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στο προσωπικό προφίλ του πιλότου, ειδικότερα στα σχόλια των φωτογραφιών του με την Καρολάιν. Οι κατάρες και οι ύβρεις να είναι εκατοντάδες.

Δείτε τις εικόνες από τα social media

social_GlNe__9_1
social_GlNe__10_1
social_GlNe__11_1
social_GlNe__12_1
social_GlNe__13_1
social_GlNe__14_1
social_GlNe__15_1
social_GlNe__16_1
social_GlNe__17_1
social_GlNe__18_1