Η μικρή Λυδία βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γιαγιάς της στην Αλόννησο. Στο σπίτι με θέα τη θάλασσα, στο ίδιο σπίτι που μεγάλωσε η μητέρα της, Καρολάιν. Το μωρό που στερήθηκε το χάδι, την ανάσα, τη μυρωδιά της μάνας, μόλις στους 11 μήνες έφτασε χθες το απόγευμα στο τρίτο κατά σειρά σπιτικό που γνωρίζει στο πρώτο χρόνο ζωής.

«Μία αγκαλιά» όλο το νησί για την μικρή Λυδία

Η γιαγιά Σούζαν στα μάτια της βλέπει την 20χρονη κόρη που έχασε τόσο άδικα… το κλάμα, το γέλιο και η αγκαλιά της μικρής η μόνη παρηγοριά στον αβάσταχτο πόνο. Η καρδιακή φίλη της μητέρας της Καρολάιν μετέφερε στο MEGA τα λόγια της γιαγιάς Σούζαν. «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου στην αγκαλιά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Ανυπομονώ να αρχίσω να την βγάζω βόλτες έξω και να την πηγαίνω στην παιδική χαρά» ανέφερε η Σούζαν Κράουτς.

Όλο το νησί μια τεράστια αγκαλιά για τη μικρή Λυδία, με τους κατοίκους της Αλοννήσου να εύχονται να είναι η μικρή καλότυχη και γερή.

Το νέο ξεκίνημα της Λυδίας

Το κοριτσάκι θα βρεθεί στα ίδια μέρη που μεγάλωσε και η μητέρα της, εκεί που η Καρολάιν άφησε το στίγμα της. Στο πλευρό της οικογένειας θα σταθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι, προκειμένου η μικρή να μάθει όταν και όπως πρέπει την οδυνηρή αλήθεια για τον τρόπο που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Η απόφαση της εισαγγελίας γέμισε χαρά τους κατοίκους της Αλοννήσου. Όλο το νησί μία γροθιά, και μια αγκαλιά για τη Λυδία. Το παιδί, όπως λένε, θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να «υιοθετηθεί» από ένα νέο περιβάλλον. Ίσως έτσι επουλωθούν οι πληγές.