Ρεκόρ αναμένεται να σημειωθεί στη Νάξο, με τις αφίξεις των τουριστών τα τελευτεία 24ωρα να ξεπερνούν κάθε προσδοκίες. 

Περισσότερα από 25 πλοία -όλα γεμάτα- δένουν στο λιμάνι της Νάξου καθημερινά, και αποβιβάζουν χιλιάδες παραθεριστές, Ελληνες και ξένους, που επιλέγουν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Ο Ιούλιος ίσως να είναι και καλύτερος από το 2019» λέει στο naxostimes επιχειρηματίας του νησιού, ο οποίος δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες.

Σημαντικό ρόλο βέβαια σε όλα αυτά παίζει και το γεγονός ότι η Νάξος είναι από τα νησιά που το τελευταίο διάστημα δεν έχει υψηλό αριθμό κρουσμάτων κοροναϊού σε αντίθεση με άλλα Κυκλαδονήσια.

«Γάλλοι, Αμερικάνοι, Έλληνες αλλά και Βρετανοί» επισκέπτονται το νησί όπως αναφέρει στο naxostimes.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Μανώλης Μπαρδάνης ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και ο Αύγουστος θα είναι ένας «δυνατός» μήνας. «Θετικά» όπως μας είπε είναι τα στοιχεία και για τις αφίξεις το Σεπτέμβριο.
ΝΑΞΟς_2
Χαρακτηριστικό είναι ότι το μεσημέρι της Κυριακής 25 Ιουλίου επτά πλοία έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στο λιμάνι της Νάξου που έγινε το αδιαχώρητο …εντός και εκτός θάλασσας. Ετσι, χιλιάδες κόσμου αποβιβάστηκαν στο νησί από το το Blue Star Delos, το Blue Star Naxos, το Santorini Palace, το Super Jet, το Super Ferry II, το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π και το High Speed 4…


Πρώτο έδεσε το Blue Star Delos αμέσως μετά το Santorini Palace με το Blue Star Naxos. Λίγο έξω από το λιμάνι περίμεναν το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π και το Super Jet καθώς και το Super Ferry II. Πρώτο αναχώρησε το Blue Star Delos, και έδεσαν το Santorini Palace με το Blue Star Naxos που αμέσως μετά την αναχώρηση τους, έδεσαν το Super Jet καθώς και το Super Ferry II. Στη συνέχεια αναχώρησε το Super Jet και έδεσε στο λιμάνι το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. Μόλις αναχώρησε το Super Ferry II, στο λιμάνι έδεσε το High Speed 4.