Τον τρέχοντα αριθμό των κρουσμάτων του νέου κοροναϊού σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και εργαζομένους λοιπών ειδικοτήτων στα σχολεία όλης της χώρας αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα της Τετάρτης, ο Εθνικός Οργανισμός Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), με το ημερήσιο επιδημιολογικό δελτίο του.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του parapolitika.gr, το σύνολο των τμημάτων των τάξεων των σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία έχουν ήδη, το βράδυ της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου, αναστείλει τη λειτουργία τους, καθώς έχουν καταγραφεί 50% + 1 κρούσματα επί του συνόλου των μαθητών, των μαθητριών και των εκπαιδευτικών σε κάθε ένα από αυτά, είναι μόλις… 4.

Σημειώνεται ότι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο συνολικός αριθμός των μαθητών και των μαθητριών στην πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη χώρα μας ανέρχεται σε περισσότερους από 1.350.000. Οι μαθητές και οι μαθήτριες αυτοί κατανέμονται σε περισσότερες από 13.500 σχολικές μονάδες. Οι μαθητές ανέρχονται σε περισσότερους από 710.000 και οι μαθήτριες σε περισσότερες από 660.000.