Η υπόθεση με το 2χρονο κοριτσάκι που ξέχασαν για 5 ώρες δεμένο μέσα σε σχολικό έχει εξοργίσει το πανελλήνιο. Η 2χρονη ήταν σε τραγική κατάσταση μούσκεμα στον ιδρώτα», λέει η γυναίκα που την έσωσε στη Βάρκιζα. «Χτυπούσα πόρτες σε σπίτια για να βρω τον οδηγό», αποκάλυψε γεμίζοντας με οργή ολόκληρη την κοινωνία.

Σοκαρισμένοι οι γονείς 

Σε τραγική κατάσταση ήταν το μόλις δύο ετών κοριτσάκι όταν το εντόπισε κλειδωμένο σε σχολικό λεωφορείο η Αδαμαντία, μια νεαρή γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο. Το παιδάκι είχε ξεχαστεί επί 5 ώρες, στο πουλμανάκι που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του οδηγού στη Βούλα, με τον παιδικό σταθμό να εδρεύει στη Βάρκιζα.

«Άκουγα κλάματα και έψαχνα να βρω από πού ακριβώς ακουγόταν. Ξαφνικά, ενώ γύριζα γύρω-γύρω από το λεωφορείο, που δεν είχε ορατότητα καθώς υπήρχαν αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο και κουρτίνες τραβηγμένες, βρήκα ένα κοριτσάκι, την Αννούλα, η οποία έκλαιγε και ήταν σε τραγική κατάσταση γιατί είχε πάθει σοκ», είπε η γυναίκα που εντόπισε το 2χρονο κορίτσι.

Οπως διαπίστωσε η κοπέλα, το κοριτσάκι όχι μόνο ήταν κλειδωμένο στο σχολικό αλλά ήταν και με κλειστά όλα τα παράθυρα. «Ήταν μούσκεμα όλο από τον ιδρώτα. Και τα ρούχα του και τα μαλλάκια του. Λες και το είχες βρέξει με νερό», πρόσθεσε.

Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φθάσουν οι γονείς και οι αρχές και προσπαθούσε συνεχώς να ηρεμήσει το παιδί.