Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου συνεχίζεται η πολυσυζητημένη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Είναι τέτοια τα τραύματά της που θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Κι αυτό το λένε όλοι οι γιατροί», τονίζει η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου στο Live News.

Αυτήν ακριβώς την εκτίμηση θα κληθεί να τεκμηριώσει και επιστημονικά αύριο στο δικαστήριο η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Είναι μια κατάθεση «κλειδί», η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όσο αφορά την κατηγορία σε βάρος της 36χρονης κατηγορουμένης, για το εάν τελικά, είχε πρόθεση ή όχι να σκοτώσει την Ιωάννα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί αύριο, με την Μαρία Καλοφώνου να ανεβαίνει στο βήμα ως μάρτυρα κατηγορίας.

«Έχω να καταθέσω πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πράγματα που δεν χωρούν αμφισβήτηση και είναι διαπιστωμένα. Η Ιωάννα είναι καμένη σε όλο της το σώμα και το μόνο μέρος που είναι απείραχτο είναι από τη γάμπα και κάτω», συμπλήρωσε η  ιατρός.

Στο δικαστήριο αύριο αναμένεται να καταθέσουν όλοι οι γιατροί οι οποίοι συμμετέχουν στην ομάδα των επιστημόνων που έχουν αναλάβει την Ιωάννα.

Δεν αποκλείεται δε, να κληθούν και οι ιατροδικαστές.

Την ίδια στιγμή, αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για τα δύο πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται «κλειδιά» στην υπόθεση, τα οποία, θα κληθούν καταθέσουν στο δικαστήριο όλα όσα γνωρίζουν. Πρόκειται για έναν 36χρονο και την πρώην σύντροφό του, οι οποίοι μίλησαν με την κατηγορούμενη πριν κι μετά την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τέλος, για μία ακόμα φορά, το εάν η 36χρονη κατηγορούμενη θα εμφανιστεί και αύριο στο δικαστήριο, παραμένει άγνωστο.

Δείτε το σχετικό βίντεο