Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο Σωτήρης Τσιόδρας με τη σύζυγό του, Ασημίνα, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους. Παρακολούθησαν τον «Ορέστη» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με
πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη. Το ζευγάρι, που τηρεί τα μέτρα για τον κοροναϊό με κάθε λεπτομέρεια, δεν έβγαλε στιγμή τη μάσκα, τόσο κατά την είσοδό τους στο Ηρώδειο όσο και κατά τη διάρκεια της παράστασης.

749706
Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας με τη σύζυγό του, Ασημίνα

Ο Γιάννης Κακλέας στην πρώτη του σκηνοθεσία αρχαίας ελληνικής τραγωδίας παρουσίασε ένα έργο γεμάτο σφοδρές συγκρούσεις, ανατροπές, απολογίες και έντονο πολιτικό προβληματισμό. Ένα έργο που δεν σταματά να θέτει συνεχώς ερωτήματα για τις σχέσεις των γενεών και των φύλων, της κοινωνικής συνοχής και της επιβίωσης των νέων σε έναν κόσμο που καθορίζεται από παράγοντες έξω από τους ίδιους. Στο ρόλο του Ορέστη ο Άρης Σερβετάλης, ενώ δίπλα του πρωταγωνιστεί ένας λαμπερός θίασος ηθοποιών που ξεχωρίζουν για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες.

749753
Ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του και άλλοι.

749710
Γιώργος και Βίλλυ Θεοφάνους