Σοκ στη Ρόδο: Νοσηλεύεται 8χρονο κορίτσι έπειτα από βιασμό

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση

Αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από βιασμό.

Δίχως καθυστερήσεις η έρευνα για το γεγονός

Ειδικότερα, υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου παραμένει ένα κορίτσι 8 ετών, το οποίο κατάγεται από χωριό του νησιού, έπειτα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού!

Η σοκαριστική αυτή αποκάλυψη που γνωστοποίησε η εφημερίδα «Ροδιακή» έχει τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση, γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα. Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.