Το πανελλήνιο συγκλονισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Μάλιστα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς κάποια άτομα που γνώριζαν την άτυχη γυναίκα, κάνουν λόγο για πολλά προβλήματα στον γάμο της με τον 54χρονο, τονίζοντας πως «ήταν άγριος, εκείνη τον τάιζε για χρόνια».

Ειδικότερα, φίλη της 48χρονης αποκάλυψε στον «αέρα» του ΤLive, πως ο άνδρας ήταν βίαιος και με τα παιδιά τους.

«Την είχε πιάσει από το στήθος και την είχε πετάξει στον τοίχο», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα, ερωτηθείσα για το αν η κόρη είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πατέρα της, προσθέτοντας πως: «Ο άνθρωπος είναι βίαιος και υπάρχει ενδοοικογενειακή βία μέσα στο σπίτι».

Επίσης, τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Το τέρας δεν είναι πατέρας, τα παιδιά φοβούνται ακόμα», ενώ αναφερόμενη στο θύμα, η φίλη της σημείωσε, ακόμα, πως: «Είχε πάει στην Αστυνομία και της είχαν πει ότι πρέπει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Ομως τα ασφαλιστικά μέτρα χρειάζονταν χρήματα και δεν υπήρχαν, προφανώς», υπογραμμίζοντας πως «δεν είχε αναφέρει κάτι, γιατί ήταν πολύ περήφανη γυναίκα».

Η 48χρονη δεν είχε κάνει μήνυση, αλλά είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα

Ο συνήγορος της υπόθεσης, Απόστολος Λύτρας εξήγησε πως η 48χρονη Νεκταρία: «Δεν είχε υποβάλει μήνυση, διότι δεν ήθελε, συνεπώς δεν είχε γίνει καταγραφή του περιστατικού, ότι δηλαδή είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα», προσθέτοντας ότι: «Από τις πληροφορίες που έχω από την μεγάλη κόρη, το προηγούμενο βράδυ, ο πατέρας στην ουσία φώναξε τα παιδιά και, θα σας το μεταφέρω όπως μου το είπε: Σαν να ήθελε να μας χαιρετήσει. Σαν να ήξερε ότι την επόμενη ημέρα κάτι θα συμβεί».
Στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης Νεκταρίας, αποκάλυψε ότι το θύμα είχε σχέση με κάποιον άλλον άνδρα τους τελευταίους μήνες, κάτι που γνώριζαν τόσο ο πρώην σύζυγός της όσο και τα παιδιά τους και σημείωσε πως: «Η διαφωνία ήταν ότι του ζητούσε επίμονα να φύγει από το σπίτι. Αυτός δεν έφευγε και τους τελευταίους έξι μήνες αναγκάστηκε να φύγει η μητέρα από το σπίτι. Τον συντηρούσε για πάρα πολλά χρόνια, 20 χρόνια, όπως γνωρίζω από τα παιδιά».

Τέλος, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην κόρη του θύματος και τόνισε ότι είχε κάνει μήνυση στον πατέρα της, γιατί την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

«Τη μεγάλη κόρη και ένα από τα παιδιά, πολύ συχνά τα χτυπούσε ο πατέρας και ήταν ένας από τους λόγους που το ζευγάρι τσακωνόταν συνέχεια»,κατέληξε ο κ. Λύτρας.