Στο προσκήνιο επανέρχεται η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά μετά την αλλαγή δεδομένων που έρχονται από την Αλόννησο.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, προσπάθησαν να διατηρήσουν αρμονικές σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για χάρη του παιδιού, με τους τελευταίους να περνούν αρκετό καιρό στην Αλόννησο προκειμένου να είναι κοντά στην εγγονή τους.

Όμως φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς ο πατέρας του πιλότου έφυγε άρον άρον από το νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν έχει αλλάξει στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την βάφτιση της μικρής Λυδίας και πλέον έχει θέσει νέους κανόνες.



Ειδικότερα η Σουζάνα φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές του παιδιού με τους άλλους παππούδες του, ενώ πλέον εφαρμόζει αυτά που έχει αποφασίσει ο δικαστής. Η αλλαγή της συμπεριφοράς της μητέρας της Καρολάιν, ήταν αυτή που οδήγησε τον πατέρα του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, να φύγει από την Αλόννησο.

Αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν του, φίλος της οικογένειας της Καρολάιν μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί» ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.