Σοκάρουν οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον πυροβολισμό του 68χρονου οφθαλμιάτρου στο Χαλάνδρι από την 49χρονη εικαστικό.

Συγκλονιστικές είναι και οι περιγραφές της συζύγου του οφθαλμιάτρου, καθώς και της κόρης που είχε ο γιατρός μαζί με την εικαστικό.

Η γυναίκα του 68χρονου γιατρού έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από την 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος. Υπήρχαν, μάλιστα, και σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια», είπε και σημείωσε πως και υπήρξε συμβάν και την προιγούμενη ημέρα.

«Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε.

«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείου. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπληρώνει.

Εκτίμησε ότι η δράστις είχε πιθανότατα εκείνη ως στόχο.


Η μαρτυρία της κόρης

Συγκλονιστική είναι και η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που είδε τη μητέρα της να βγάζει το περίστροφο, να πιέζει τη σκανδάλη και να πυροβολεί τον πατέρα της.

Η μικρή οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεδιπλωσε στην παιδοψυχολόγο όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Το παιδί περιέγραψε αναλυτικά το «ματωμένο σκηνικό» στο Χαλάνδρι.

Ειδικότερα, φέρεται να είπε ότι η μητέρα της έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε τον πατέρα της.