Άλλο ένα πρωτόγνωρο περιστατικό με αρνητές του κοροναϊού συνέβη. Αυτή τη φορά έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της Λαμίας, το βράδυ της Κυριακής.
Ειδικότερα, μια 52χρονη γυναίκα που νοσεί με κοροναϊό, «ξεσήκωσε» όλη την κλινική covid, καθώς έτρεχε...γυμνή στους διαδρόμους.

Σύμφωνα με τo τοπικό ενημερωτικό μέσο LamiaReport, η 52χρονη νοσηλεύτρια μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στο νοσοκομειό του Βόλου, το απόγευμα της Δευτέρας. Η γυναίκα εξετάστηκε από Ψυχίατρο μετά από Εισαγγελική παραγγελία για τα όσα προηγήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην κλινική covid του νοσοκομείου Λαμίας.
Σημειώνεται πως η 52χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο από τις αρχές Νοεμβρίου, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές.

Η ίδια βγήκε γυμνή στο διάδρομο, ενώ το προσωπικό που ήταν βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να καλέσει την αστυνομία.
Οι φωνές και οι απειλές της ακουγόντουσαν σε όλο το κτίριο, ενώ κρατούσε στα χέρια το ευαγγέλιο και ένα σταυρό.

Μετά από ώρες, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ανδρέας Κολοκυθάς μαζί με τον Διοικητή του Α.Τ. Λαμίας, μια ακόμη αξιωματικό της ΕΛΑΣ και υγειονομικό προσωπικό κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να επιστρέψει στο δωμάτιό της.