Η 35χρονη Διονυσία Κουκίου, η πρώην Σταρ Ελλάς βίωσε κάποιες φρικαλέες στιγμές στην Γλυφάδα, καθώς τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι της και της πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Μάλιστα, η γυναίκα δήλωσε πως οι ληστές την περίμεναν έξω από το σπίτι της, την κράτησαν όμηρο και την απείλησαν πως θα την ξυλοκοπούσαν, την ανάγκασαν να τους ανοίξει την πόρτα.

Σημειώνεται πως η 35χρονη είναι καλά στην υγεία της, ακόμα όμως δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Ακόμη, οι δράστες φορούσαν κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μόλις είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι, την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα. Μπήκαν στο εσωτερικό και εκεί ένας άνδρας την κρατούσε ακινητοποιημένη και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε γωνιά του σπιτιού.

Αφού πήραν χρήματα, αξίας 11.000 ευρώ, και κοσμήματα, αξίας 20.000 ευρώ, έφυγαν χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος, καθώς φαίνεται να φορούσαν γάντια.

Το θύμα ειδοποίησε αργότερα την Αστυνομία, η οποία πήρε DNA και αποτυπώματα, ενώ συνεχίζει την έρευνα για να βρεθεί κάμερα, η οποία ενδεχομένως να έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Σημειώνεται ότι, το θύμα εργαζόταν επί χρόνια στον χώρο της μόδας, ενώ μέχρι το 2014 είχε δεσμό με τον Τάσο Μπερδέση, τον πυγμάχο που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2021 έξω από το γυμναστήριό του μετά από μαφιόζικο χτύπημα.

Με απείλησαν ότι θα με σφάξουν αν μιλήσω

«Βγήκα το πρωί της Τετάρτης γύρω στις 6.30 έξω από το σπίτι μου κοίταξα αριστερά, δεξιά δεν υπήρχε κάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος την ώρα που πάω να κλείσω την πόρτα και μου λέει μην μιλάς κάνε ότι σου λέμε γιατί θα σε σφάξω», είπε η 35χρονη τονίζοντας πως δεν μπόρεσε να δει αν κρατούσε κάτι καθώς τους κοιτούσε από τον τρόμο της όλη την ώρα στα μάτια.

«Δεν ξέρω να σας πω αν είχε κάτι στα χέρια του γιατί δεν γνώριζα εκείνη τη στιγμή τι ήθελαν, ήθελαν να με ληστέψουν, να με βιάσουν, δεν ήξερα» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου. Η Διονυσία Κουκίου τους τα έδωσε. «Ήμουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν και να μου λένει συνεχώς ότι θα με σφάξουν».

Ύστερα, την τράβηξαν από το αυτοκίνητο, σηκώνοντάς της από τις μασχάλες και την ανάγκασαν να πάνε μέσα στο σπίτι.

«Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς», κατέληξε.