Η Μάρα Ζαχαρέα δεν άντεξε το βίντεο φρίκης από το Κερατσίνι και «έσπασε» στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Μετά την προβολή του βίντεο, η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Με συγχωρείτε» είπε η Μάρα Ζαχαρέα και έδωσε τον λόγο στον συνεργάτη της, Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό για να μιλήσουν για τα νεότερα στοιχεία γύρω από τον θάνατο της 8χρονης Όλγας.

Δείτε ακόμη: Ανατριχιαστικό βίντεο από την τραγωδία στο Κερατσίνι - Έσπρωχναν με το πόδι την 8χρονη για να δουν αν είναι ζωντανή

«Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω…» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μάρα Ζαχαρέα.

«Ζητείται ανθρωπιά πλέον, αν αυτοί οι άνθρωποι λέγονται άνθρωποι, αν είναι γονείς, αν έχουν παιδιά, τότε τα λένε μόνο για να τα πουν. Δεν ήταν ένας δυο ήταν 6-7 άτομα. Ήταν μια ώρα και ένα παιδάκι άψυχο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ξεπέσει στα μάτια των ίδιων των οικογενειών τους», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ντροπή για την κοινωνία μας. Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: