Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Γλυφάδας από το έγκλημα που έλαβε χώρα εκεί το πρωί, λίγο πριν τις 7, με θύμα έναν 66χρονο και δράστη έναν 51χρονο.

Το θύμα είναι σύντροφος της μητέρας του 51χρονου.

Το θύμα ετοιμαζόταν να ανοίξει τα χρωματοπωλείο που διατηρεί στην οδό Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα, όταν δέχτηκε επίθεση από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του.


To κατάστημα έξω από το οποίο έγινε η άγρια δολοφονία στη Γλυφάδα

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία γειτόνισσας στο κατάστημα έξω από το οποίο έγινε το άγριο έγκλημα. Όπως είπε μιλώντας στις κάμερες, άκουσε φασαρία, την τζαμαρία να σπάει και όταν βγήκε έξω είδε το θύμα στο πεζοδρόμιο να φωνάζει βοήθεια.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τη έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

«Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες», συνέχισε.


Ο δράστης δεν αποδεχόταν τη σχέση της μητέρας του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος δράστης φαίνεται να μην αποδεχόταν με τίποτα το γεγονός ότι η 70χρονη μητέρα του είχε συνάψει σχέση με τον 66χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του δράστη και το θύμα είχαν σχέση για πάνω από 20 χρόνια.