Συνελήφθη λίγο πριν τις 20:00, ο 34χρονος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του και να προκαλέσει έκρηξη σε πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η ομηρία διήρκεσε περίπου 3 ώρες. Ο άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, νωρίτερα και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την πρώην σύντροφό του, βουλγαρικής καταγωγής, να τον ακολουθήσει από το σπίτι της, στο Γαλάτσι, στο δικό του, στην οδό Αλκιβιάδου 55 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το θρίλερ ξεκίνησε περί τις 17:00 του Σαββάτου, όταν, σύμφωνα με μαρτυρία της αδερφής της γυναίκας, ο άνδρας εισήλθε στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Γαλατσίου, με την του απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μέχρι το δικό του διαμέρισμα, στον Άγιο Παντελεήμονα. Στη συνέχεια η αδερφή της κοπέλας ειδοποίησε την αστυνομία.

Επίσης, κρατώντας μια φιάλη υγραερίου, απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία, η οποία εκκενώθηκε από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα και ο ίδιος συνελήφθη ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να κατέβει από την πολυκατοικία. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ποιος είναι ο δράστης 

Ο άντρας είναι Αιγυπτιακής καταγωγής και η γυναίκα  Βουλγαρικής.  Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής της, πριν την πάρει με την βία στο σπίτι του, είχε προηγηθεί μεγάλος καυγάς  μεταξύ τους, ενώ όπως εξήγησε η αδελφή της χειροδίκησε εναντίον της  και την απείλησε με μαχαίρι.

 Με τα ελάχιστα ελληνικά που μιλάει  η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία για την ομηρία της αδερφής της.

ομηρια
5474515__1_
5474511
5474518
5474515
5474523
5474528